奥山由之 写真集 台湾版『BACON ICE CREAM』

2015年に出版した奥山由之 写真集『BACON ICE CREAM』が台湾版として
新たに出版されました。
出版社は台湾の原點出版、デザインはアーロン・ニエさんが担当し、
収録写真、ブックデザインなどの構成が新しくなりました。
日本版ともまた違った魅力を放つ1冊になっておりますので、是非ご覧ください。

【台湾版『BACON ICE CREAM』】
装丁:アーロン・ニエ
編集:チェン・コー
出版社:原點出版
仕様:並製本 / 糸かがり手縫い綴じ / 2冊合本
判型:190 × 260mm
ページ:200ページ
発売日:2021年8月5日
定價:1500元
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我在2015出版的攝影書《BACON ICE CREAM》,以台灣限定版的形式正式出版了。這次特別編製了新的內容和照片,並重新設計裝訂風格,希望能夠帶給大家新的感受。
出版社是台灣的原點出版。設計則是由我從以前就很喜歡的設計師聶永真先生擔任,這是一本非常出色的作品。
《BACON ICE CREAM》台灣限定版能夠帶給您有別於日本版的驚喜與魅力,絕對是一本值得您收藏的攝影書。
誠品、博客來及各大書店正式發售中。
【《BACON ICE CREAM》台灣限定版】
設計:聶永真
總編輯:葛雅茜
出版社:原點出版
頁數:200頁
尺寸:190 × 260mm
裝幀:半手工雙冊裝幀 / 裸背線裝
發售日:2021年8月5日
定價:1500元
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Yoshiyuki Okuyama’s photobook ’BACON ICE CREAM’ originally published in 2015, was released in Taiwan, with new original content and a new design.
Published by Uni-Books of Taiwan and one of my favourite local designers, Aaron Nieh has reimagined the original works with a magic touch.
Hope you find ‘BACON ICE CREAM’ (Taiwan Edition) as special, but with a different perspective and new twist to the original ’BACON ICE CREAM’. Don’t miss it!
Please check out eslite、Books and other bookstores.
【 ‘BACON ICE CREAM’ (Taiwan Edition)】
Design:Aaron Nieh
Editor:Chien Ko
Publisher:Uni-Books
Total Pages:200 pages
Size:190 × 260mm
Softcover:Two separate books bound together with handmade sewing
Release Date:5th August 2021